skip to Main Content

Meedoen op je eigen manier

Vrijwilligers / crew

Sta op, kijk niet weg! is ontstaan dankzij belangeloze medewerking van kunstenaars en vele anderen.

Wil je ook mee helpen? Meld je dan aan, je bent van harte welkom!…

Sta op! kan niet zonder de hulp van vrijwilligers. Er zijn veel verschillende werkzaamheden waar we helpende handjes graag kunnen gebruiken:

  • Ontwikkelen en organiseren van evenementen en andere projecten
  • Communicatie en ontwerp (webredactie, pers, communicatie, film en foto’s, etc)
  • Redactie Sta op! krant (journalistiek en andere publicaties)

Optreden en andere inhoudelijke bijdrages

Sta op, kijk niet weg! is een artistieke, culturele en wetenschappelijke plek waar we samen met anderen de toenemende verharding in de samenleving willen ombuigen naar betrokkenheid en veiligheid.

Sta op! Is een nieuwe en innovatieve strijd tegen verharding in de samenleving en voor meer betrokkenheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar professionals en amateurs die het grensgebied tussen kunst, cultuur en wetenschap met Sta op! thema’s en waargebeurde verhalen weten te verkennen en te verbinden.

Als u ons kennis wil laten maken met uw werk, dan kunt u materiaal per post of mail sturen.

Ervaringsdeskundige

Leren van andermans ervaringen of fouten helpt mensen verder!…

Heb jij of heeft iemand jou ooit pijn gedaan en wil jij het delen ter voorkoming van nieuwe pijn? Dan is Sta op! de juiste plek.

Help ons om wereld vreedzamer te maken en wees van harte welkom.

Stage & Onderzoek

Jij leert bij ons, wij van jou en de samenleving van ons samen…

Sta op! blijft voor altijd in ontwikkeling. Zonder onderzoek en leertrajecten kunnen we de veranderingen in de maatschappij niet bijbenen, wat essentieel is voor de Sta op! doelstellingen.

Sta op, kijk niet weg! biedt een interessante en inspirerende werk – en leeromgeving waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Sterker nog, dit wordt zeer op prijs gesteld. Houd daarom onze website in de gaten voor toekomstige vacatures en wees welkom!

Steun ons, doneer

Help ons!
Stichting Sta op, kijk niet weg! is een thuis voor kunst, wetenschap en mensen waar een geweldloze en betrokken samenleving wordt nagestreefd. Doneren aan Stichting Sta op, kijk niet weg! stelt ons in staat de creatieve en inspirerende ontmoetingen tussen mensen te stimuleren, organiseren en faciliteren. Het stelt ons in staat om kunst, cultuur en waargebeurde verhalen een podium te geven waar thema’s zoals (zinloos) geweld, veiligheid en betrokkenheid op een unieke wijze centraal komen te staan.  Stichting Sta op, kijk niet weg! verwelkomt grote en kleine giften.

Back To Top